Onsdagsmöten hos Pedersen

Advokatfirman Pedersen har under lång tid anordnat frukostmöten, startmöten och numera onsdagsmöten. Våra onsdagmöten har varit mycket uppskattade och intresset har varit stort. Mötena präglas av en trevlig och positiv stämning med tillfälle till diskussion, fördjupning och möjlighet att lära känna nya trevliga människor i branschen.

Onsdagsmöten med diskussion och trevligt nätverkande

Alla som är intresserade av entreprenadjuridik, konsulträtt och offentlig upphandling är välkomna. Finns det ett bättre sätt att starta upp dagen än under trevliga former med frukost och föredragningar om intressanta frågeställningar och analyser av de senaste avgörandena från domstolarna avseende entreprenadrätt, konsulträtt och offentlig upphandling

Välkommen, vi drar igång kl 07:30 och kör till 08:30

Onsdagsmötena hålls varje onsdag, med undantag för sommar, jul och andra ledigheter. Mötena pågår under en timme från 07.30 till 08.30. Kaffe serveras från 07.00. Mötena är kostnadsfria. Ämnena är relevanta teman inom advokatfirmans verksamhetsområden med tillfällen till variation, diskussion och fördjupning.

Digitala onsdagsmöten tillsvidare!

Nu under corona så kör vi digitala onsdagsmöten tillsvidare. Vi använder oss av Microsoft Teams men man behöver inte ha någon inloggning utan man kan ansluta sig anonymt i webbläsaren.

Anmäl dig till våra inbjudningar

Den som vill ha inbjudan till onsdagsmötena kan e-posta sina kontaktuppgifter via kontaktformuläret intill. I inbjudan anges vilka ämnen som kommer att behandlas. Inbjudan skickas ca en vecka före det onsdagsmöte som inbjudan avser.

Välkommen!

    Intresseanmälan